Корал, цвета на 2019 – та

Корал, цвета на 2019 – та
Гласувайте за статията

Корал – цвета на 2019 – та, както вече е по известен цвят „жив корал“ е определен от информационен център по цветовете Pantone за доминиращ през идната година.

Ежегодно се правят тези изследвания, чрез които се проучва кои са цветовите акценти в сфери като – мода, реклама, дизайн, интериор, козметика и още.

цвят „жив корал“ – носи ни 2019-та година

цвят „жив корал“

И така за наближаващата Нова година бе определен и под влияние на интереса към опазване на околната среда – за цвят на 2019 – та бе избран жив корал, който – както коментират и от изданието Ева, се намира в скалата на цветовете се намира под номер Pantone 16-1546.

Като призив за по екологичен начин на живеене и опазване на Природата на Планетата, този ярък и топъл жизнен цвят ще бъде и топ в модата.

Джей Ло в коралово също

И понеже е модерно вече мнозина от популярните по света личности се появиха в тази цветова тоналност. Цвят „жив корал“ обещава една по-успешна и изпълнена с изненади година.

Ето така и ние от изданието за светски истории и личности – Клюки.Бг ще Ви пожелаем много цветна и щастлива приближаваща съвсем 2019, нова година. да бъдем здрави и по-усмихнати и ш последния делник на 2018-та.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар