Славея Сиракова: Отидете в Рим, но не заради папата, а заради пицата!

Славея Сиракова: Отидете в Рим, но не заради папата, а заради пицата!
Гласувайте за статията

Славея Сиракова отново удиви със статус във Фейсбук!

Футболната щерка Славея Сиракова не спира да изненадва с мисли в социалната мрежа. Направи го и в навечерието на новата година, видя Kliuki.bg.

Славея Сиракова

Славея Сиракова удиви със статус

„В годините някои учени и философи са налагали безумните си тези и „открития“…Оставили са едни стъпки, в които днес можеш малко да пропаднеш. Вероятно, донякъде е било един вид обезщетение, за времето, което са отделяли в изследвания и разсъждения. Вероятно и поради липсата на нужен ресурс, а може би просто, защото са били твърде егоцентрични. Докато четете подобен род „ценна“ информация е хубаво да се замислите до колко тя отговаря на собствените ви разбирания и виждания. И понеже от време на време попадам на хора, чието присъствие в пространството е пряко свързано с отсъствието на интелектуален капацитет, реших да излея мъката си на хартия😁

С други думи… бъдете по-уверени в себе си, не спирайте да се развивате и, ако някога имате възможност отидете до Рим. Не заради папата, а защото може да изядете промишлени количества паста и пица без да напълнеете😉 Дугото е история…“ – написа дъщерята на Илиана Раева.

Очевидно за нея да яде италианска храна е много важно. Нещо, което не й личи особено, защото има доста изящна фигура.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар