Кобрата помля Андреа в ефир: Искам дете, но годинките й текат!

Кобрата помля Андреа в ефир: Искам дете, но годинките й текат!
Гласувайте за статията

Кубрат Пулев разкри най-после истината за отношенията им с Андреа!

Боксовата звезда Кубрат Пулев и поп-фолк певицата Андреа са заедно от 11 години, но все още нямат нито брак, нито деца. Това поражда много въпроси за отношенията им, а Кобрата разкри истината в ефира на Нова телевизия, видя Kliuki.bg.

Андреа и Кубрат Пулев

Андреа отказва дете на Кобрата

Боксьорът изля мъката си пред Мариан Станков – Мон Дьо и Ива Софиянска за предаването „Събуди се“. Той сподели, че иска дете откакто е станал на 30 г., но това не му се предлага.

Очевидно Андреа е против майчинството, поне на този етап. Проблемът е обаче, че съвсем скоро тя ще закове 32 г., което вече е доста висока възраст за жена, която досега никога не е раждала.

Самият Пулев разкри в ефир, че смята, че годинките на половинката му напредват неумолимо и за нея ще става все по-трудно да има дете. Затова досега многократно е правил опити да я убеди да имат наследник, но така и не е успял.

Кобрата доста унизи фолк дивата и с това, което сподели за нейния характер. Той каза, че много я е разглезил, защото й изпълнявал всичките желания.

Боксьорът сподели още и горчивината от това, че в момента двамата с Андреа изобщо не са на етапа да имат дете, тя явно още се дърпа. Това поражда въпросът докога той ще я чака да стане готова?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар