Нора Недкова посрещна 2019-та в Латинска Америка! (още подробности)

Нора Недкова посрещна 2019-та в Латинска Америка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Нора Недкова посрещна Новата година в Южна Америка!

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова изпрати година, през която е посетила доста дестинации. Лудетината дори е посрещнала 2019 в Латинска Америка.

Нора Недкова

Нора Недкова посрещна горещо новата 2019-та

Вярва, че както й отбележиш края, така ще ти върви и през следващата, а за нея се надява да е приключенска.

Пожелава си да бъде здрава, на първо място, след което – да срещне нова любов. За 25 години се е научила да бъде „оправна мадама“. И да не разчита на мъжете, пише вестник „България Днес“.

До себе си Нора в момента няма присъствие от мъжки пол, но шеговито изтъкна: „Мъжът до мен ме прегръща всяка сутрин и ме събужда в 5 часа да го нахраня. Това е котката ми“.

Колкото до това дали на възрастта си от 25 години вече мисли за семейство, Недкова споделя, че ще работи в тази насока по-нататък в бъдещето, но на този етап не е готова.

Фокусирала се е върху това да бъде по-самостоятелна финансово, стартирайки свой бизнес, както и да пътува повече, за да се обогатява. Най иска да посети Рио де Жанейро, за да види статуята на Исус Христос.

Нора поддържа добри отношения с част от съквартирантите, с които бе във „Вип Брадър“. Най-често се вижда с Розмари и Диона.

Колкото до Кулагин, с който често влизаха в пререкания и скандали, не му се сърди за обидите, тъй като не е фактор в живота й, нито пък я познава. „Да бъде жив и здрав и той ще порасне някой ден, но по доста труден начин“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар