Бомба: Деси Банова се среща с бившия си мъж, от Плевнелиев няма и следа! (виж тук)

Бомба: Деси Банова се среща с бившия си мъж, от Плевнелиев няма и следа! (виж тук)
Гласувайте за статията

Деси Банова и Ивайло Граховски се помириха и се срещат често!

Деси Банова се среща под секрет с бившия си мъж Ивайло Граховски. Синоптичката все още поддържала топли отношения с бизнесмена. Напук на клюката, че двамата не се поглеждали, след като го напуснала окончателно заради любовта си с Росен Плевнелиев.

Деси Банова

Деси Банова и Ивайло се срещат отново и са в отлични отношения

Последно Деси и Ивайло си чукнали среща покрай празниците. На която обаче не присъствал бившият президент, пише „Ретро“. За сметка на това пък заедно с тях била общата им дъщеричка Йоана.

„Отстрани приличаха на щастливо семейство, което никога не се е разделяло. Смееха се, радваха се на детето. Изглеждаха си близки“, доверяват свидетели на случката, разиграла се преди броени дни в столицата.

Вероятно повод двамата бивши да се съберат са станали именно организационните въпроси около грижите по тяхната дъщеря. Която в по-голямата част от времето живее заедно с майка си и новия си татко.

Освен това специалисти посъветвали Десислава понякога тримата с бившия й и наследничката им да излизат навън заедно, за да може детето да не се травмира от ситуацията и да не чувства липса на внимание.

Иначе синоптичката разрешавала на Ивайло да вижда щерка си когато поиска. А не по график, защото все още се чувствала гузно, че го изоставила и по-малко от година след това се венчала за Плевнелиев. На него му отнело време да й прости, а роднините му все още не искали да я виждат даже на снимка.

Бившият президент Плевнелиев от своя страна не показвал явно ревността си от срещите и разговорите на Деси и експоловинката й по телефона и приемал Йоана като свое дете.

Тя също се държала добре с него, но и непрекъснато питала за биологичния си татко. Ивайло Граховски е успешен финансист, с когото навремето Банова се запознала в сградата на Нова телевизия, където Иво имал офис.

Малко след това той решил да завърти собствен бизнес и основал фирма за производство и търговия с кожени изделия, по-специално дамски чанти. До раздялата му със синоптичката тя бе и рекламно лице на неговата марка, която и към днешна дата продължава да процъфтява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар