Нидал Алгафари оплю Румен Радев: Хленчи и бърка в мъката човешка! (виж тук)

Нидал Алгафари оплю Румен Радев: Хленчи и бърка в мъката човешка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нидал Алгафари заяви, че е потресен от словото на президента Румен Радев!

Режисьорът и писател Нидал Алгафари скочи срещу президента Румен Радев и новогодишното му слово. Ето как изригна мъжът на Мадлен Алгафари в профила си в социалната мрежа. Съгласни ли сте с думите му, предаваме ги дословно:

Нидал Алгафари

Нидал Алгафари скочи срещу президента Румен Радев

„Приятели, снощи след като прехвърлях новогодишните програми на телевизиите ни, защото таз годишните не блеснаха с нещо особено, минути преди настъпването на Новата година чух президента.

Добре, че Бог ми дал силна психика, че не пожелах да си туря въжето. Не знам кой мъдрец му пише словата. Надявам се все пак да не е сам той – президентът, инак потресът ще е стократен.

На нова година, когато човечеството празнува, когато слабите и ощетените имат нужда от добра дума, когато искат макар и за миг да забравят тегобите им да излезе по всички телевизии толкова черногледо слово е поредното недоглеждане на съветниците му.

Някак ми прозвуча, като да бъркаш в мъката човешка, както го правят злобните мъничета и то в единствените минути в които човеците се опитват да забравят всичко което ще им се стовари след часове.

Не съм очаквал, че може президентът да хленчи по този начин. Избраният от много повярвали в него можеше да бъде оптимист. Да вдъхне сила на слабите и на немощните.

Ако съветниците му не знаят, а вероятно не знаят и не познават, как трябва да се държи президент, то моля ви от сърце ви моля, прочетете поне словата на други в подобна ситуация инак проваляте и малката светлина в мрака“, написа Нидал Алгафари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар