Снахата на Халваджиян взриви мрежата на Нова година: Виж какви ги свърши Алекс Енева!

Снахата на Халваджиян взриви мрежата на Нова година: Виж какви ги свърши Алекс Енева!
Гласувайте за статията

Снахата на Халваджиян – Алекс Енева се пусна полугола в мрежата!

Хореографката Алекс Енева, която е изгора на сина на продуцента Маги Халваджиян – Бедрос, пусна много палава и провокативна снимка в социалната мрежа.

Алекс Енева

Алекс Енева се разголи в мрежата за ЧНГ!

Поводът горещата блондинка отново да покаже части от перфектното си тяло бе настъпването на новата 2019-а година. По повод настъпването на 2019-а година Алекс публикува кадър само по сутиен и кожено яке.

На фотоса тя се гледа в огледало, докато прокарва пръсти през косите си, пише Блиц. Любопитно е обаче защо е публикувала точно такова изображение минути преди полунощ. Това все пак не остава мистерия, а се разбира от коментара към снимката:

„Ние не трябва да измерваме нашата популярност с числа. Те не са добри или по-лоши. Социалните мрежи са най-кривите огледала. Ако погледнете в тях ще видите, че вашето отражение е далеч от реалността – CF New Happy New Year”, написа Алекс Енева.

Припомняме, че тя беше адреналинка в „Господари на ефира“ преди много години. И именно там забърса сина на продуцента Маги Халваджиян – Бебо, който работи като оператор. Двамата нямат официален брак, а преди около половин година се заговори, че отношенията им са влошени.

Медии писаха за изневерите на Бедрос Халваджиян, но и на Алекс Енева, която хич не била от кротките и верни жени. Това обаче май ще се окаже поредната измислица, тъй като към днешна дата двамата продължават да са заедно и изглеждат наистина сплотени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар