Принц Хари не се смили и на празниците: Отказа да говори с Камила отново!(Виж причината)

Принц Хари не се смили и на празниците: Отказа да говори с Камила отново!(Виж причината)
Гласувайте за статията

Принц Хари не се помири с Камила Паркън и на празниците!

Принц Хари е в обтегнати отношения с мащехата си. Втората съпруга на принц Чарлз не се радва на любовта на заварения си син. Камила Паркър е низвергната от съпруга на Меган Маркъл и причината вероятно е много логична.

принц Хари

Принц Хари отказва да говори с мащехата си, сн. Фейсбук

Дори и светлите християнски празници, както и новогодишните не успяха да потулят враждата на принца към жената на баща му.

Още като дете Хари знаел, че баща му изневерява на майка му с Камила. Това отключило известна ненавист към любовницата на татко му, а чувството се засилило още повече след развода на родителите му.

След катастрофата и смъртта на Даяна, Хари обвинявал Камила и баща си за гибелта й. И според последните доказателства той не е далеч от истината.

Това отключило омразата му към мащехата му и дори към баща му.

Публична тайна е, че любовната афера на Чарлз и Камила съсипват емоционално Даяна. Чарлз и Камила се запознават през 1970 г., когато бъдещета му съпруга е на 23 години.

Малко след това започват да се срещат, а година по-късно той се присъединява към кралските военноморски сили и прекратяват връзката си.

По това време Камила е определяна от двореца като „неблагонадеждна”. В края на 70-те години Чарлз среща лейди Даяна Спенсър, която е само на 16 години.

Четири години по-късно принца й предлага брак и двамата се женят. По същото време принца и Камила възобновяват любовната си връзка.

Принцеса Даяна знае за връзката им още от самото начало на брака си. Ди нарича съперничката си „ротвайлер”, а в писмата до Чарлз Камила твърди, че е „нелепо сътворение”.

Чарлз и Камила успяват да държат в тайна връзката си близо 6 години. Накрая целия свят научава за аферата им, известна като „Камилагейт”.

Няколко месеца по-късно британския двор официално признава за проблеми в брака на принц Чарлз и принцеса Даяна.

Двамата се разделят през декември 1992 година.

Чарлз признава официално дза любовницата си в телевизионно интервю. Даяна казва крилатата фраза: „В брака ни бе пренаселено, защото бяхме трима”.

Елизабет Втора отказва да приеме връзката на сина си с жена, развалила неговия и своя брак. Женят се едва през 2005 г. на гражданска церемония, на която кралицата не присъства. Но идва на последвалата църковна молитва и така дава благословията си.

След години криене хергогинята на Корнуел и принц Чарлз са намерили покой в любовта си. И се ползват с благоволението на двора, кралицата и британците, които са простили за изневярата.

Но синовете на Даяна-все още не. Камила Паркъл се опитала на няколко пъти да се сближи с тях, но ударила на камък. Принц Уилям бил по-дипломатичен приемал малко по-добре мащехата. Но принц Хари бил по-краен и неговото „не” означавало само „не”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар