Бомба: Деси Радева в опасна близост със Слави Трифонов! (още подробности)

Бомба: Деси Радева в опасна близост със Слави Трифонов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Радева в опасна близост със Слави Трифонов, никой не можа да я познае!

Шокиращи снимки на първата дама Деси Радева като млада качи в социалната мрежа „Фейсбук“ политическият анализатор Антон Тодоров.

Деси Радева

Деси Радева смая с тези снимки, на които е в явна близост със Слави Трифонов

На фотосите Десислава Радева изглежда коренно различна. Черна коса, „опасна“ визия и опасна близост със Слави Трифонов. Всички в черно – и водещият, и двете момичета до него.

Както е известно, навремето Радева е работила като офис мениджър. Или просто секретарка на шоумена от Учиндол в „Каналето” и „Хъшове”.

Самият Трифонов неотдавна каза, че много се изненадал, като разбрал, че неговата секретарка Деси Радева е станала президентша.

Снимките бързо станаха хит в мрежата и под тях заваляха купища интересни коментари, провокирани от неудържимото желание на първата дама да изтъква персоната си в социалните мрежи и пред обществеността.

Или както някой беше коментирал находчиво за скандалната коледна картичка, на която Деси Радева се бе подписала над съпруга си – първата на втория или втората на първия.

Президентшата първо стана известна като Генерал Деси, след като показа кой командва парада на „Дондуков“ 2, а после се прочу и като Деса Мерцедеса заради поредицата гафове с колата на НСО.

Казано накратко, откакто Румен Радев стана президент, двамата с жена му не слизат от първите страници на вестниците и си навлякоха множество опоненти. От друга страна обаче българите припознаха Радев като своя президент и рейтингът му е наистина висок.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар