Драма: „Битият“ репортер Димитър Върбановв тежка криза! (още подробности)

Драма: „Битият“ репортер Димитър Върбановв тежка криза! (още подробности)
Гласувайте за статията

Димитър Върбанов седи без работа и се чуди как да свърже двата края!

Няколко месеца след позорното си уволнение от „Господари на ефира“, уж битият репортер Димитър Върбанов продължава да стои без работа.

Димитър Върбанов

Димитър Върбанов е изпаднал в жестока криза, никой не иска да го вземе на работа

От немай къде той се захвана да прави видеа в интернет, където пуска своите разследвания и репортажи.

Очаквано, журналистът не печели почти никакви доходи от тази си дейност, а трибуната на подобен канал във виртуалното пространство е нищожна в сравнение с рейтинга, който му осигуряваха „Господарите“.

Димитър Върбанов се похвали в мрежата, че е отказал няколко предложения за работа. Бивши негови колеги от Нова обаче не вярват в това.

Нещо повече, те са убедени, че никоя уважаваща себе си медия не би взела на работа толкова компрометирано лице в занаята, пише вестник „България Днес“.

Митко инсценира побой над себе си по време на репортаж и дори се самоизпрати в болница, без действителност да има травми и наранявания. След скандала бе уволнен от предаването.

Лично продуцентът Джуди Халваджиян, а и брат му Маги Халваджиян избухнаха в мрежата с назидателни слова към Димитър. Върбанов мигновено беше уволнен от предаването като с това „Господарите“ си измиха ръцете и забравиха резила си. Или поне се опитаха да го направят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар