Златната Християна Тодорова разтърси мрежата с изповедта си! (виж тук)

Златната Християна Тодорова разтърси мрежата с изповедта си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Християна Тодорова е едно от най-искрените и мили златни момичета, които сме имали!

Златното момиче Християна Тодорова разтърси мрежата на Нова година. Направи го с откровената си изповед в мрежата и пожеланието, което отправи към всички. Предаваме думите й без редакторска намеса:

Християна Тодорова

Християна Тодорова трогна всички

„Каква беше 2018 година за мен?… Още една година, в която имах шанса да бъда с най-близките си хора, моето семейство. Да усещам тяхната любов и подкрепа, да бъдат до мен,както и аз до тях. Семейство, което бих избирала отново и отново…

Година, в която имах истински и верни приятели, които ме обичат и приемат такава,каквато съм,с които се чувстам себе си,без преструвки и без фалшиви роли. Приятели,които ме приемат с минусите ми и оценяват плюсовете ми.

Приятели,на които мога да споделя всичко и които винаги изтриват сълзите ми.Приятели,които са искрени с мен,казват ми истината в очите и застават плътно зад гърба ми.

Година,която ме върна към стари приятелства,за които осъзнах,че се връщат в живота ми в точния момент и за които съм благодарна,че се върнаха при мен.Хора,които ги чувствам по-близки от всякога и с които се смея от сърце!

Година,която ме срещна и ме запозна с много чисти,добронамерени и истински души. Хора,които за много кратко време ме научиха и ми показаха неща,които преди не знаех,хора,които за мен е чест да познавам и да виждам приятелство в тяхно лице.Хора,които всеки ден ми помагат да премина по-лесно през трудностите..които ги е грижа за мен и не спират да ме карат да се усмихвам.

2018 година беше година изпълнена с много любов и моменти,които не искам и няма да забравя.Година,в която аз избрах хората до себе си и те избраха мен да бъда до тях. Година,в която все пак септември месец го обичах повече от топлото лято и от снежната красота на зимата,защото беше най-пъстър.

Пъстър,като очите на любим човек. Благодарна съм им,че ме накараха да се усмихна. Пожелавам си всеки един от тях да продължи да присъства в живота ми и занапред,защото няма по-ценно нещо от това да има някой до теб ! ✨

И запомнете : Всеки нов ден е нов шанс за нещо истинско,защото само истинското си заслужава“, убедена е златната Християна Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар