Яна натири любовницата на Петко Димитров? (Задава ли се развод)

0

В семейството на Яна и Петко Димитров са надвиснали буреносни облаци

Яна и Петко Димитров изкарали скарани коледно-новогодишните празници. В звездното семейство се настанила изневярата. Красивата Яна изгонила една от служителките на мъжа си в заведението, което той менажира.

Петко Димитров
В семейството на Яна и Петко Димитрови са надвиснали облаци

Девойката била хостеса и според упоритата клюка в хайлайф обществото позастарелият мачо здраво хлътнал по нея.

Дългокраката танцьорка спипала съпруга си и младата жена в доста непристойна ситуация и моментално я натирила, коментират свидетели на скандала.

Кавгата била толкова голяма, че мнозина в заведението били категорични, че това е краят на брака на бизнесмена и красивата му съпруга.

Яна Якимова, вече Димитрова не е един и два пъти спипала съпруга си в изневери, но досега си затваряла очите. Тя му роди двамата сина, а в къщата на Големия брат ресторантьорът се кълнеше, че такава жена като неговата няма.

Двамата се усещали без думи и Янчето била неговото сърце и душа. Да, ама не, клатят глава зевзеците. Креватните свалки на Петко Димитров са известни, като и апетита му към млади и красиви жени, пише „България днес”.

Това е е една от причините той и Мария Игнатова да се разделят, въпреки че и тя го дари със син. Но блондинката била много горда и ревнива и не успяла да прости непрекъснатите залитания на плейбоя от семейното ложе.

А и при брака му с Яна не една и две засукани сервитьорки са топлели леглото на Петко. Но сега танцьорката дочула, че той има фаворитка и непрекъснато висяла в заведението, за да го спипа в крачка.

След като разбрала, че „главата му е отвяла” чаровната хостеса, Яна разпоредила веднага да напусне работата си. В противен случай заплашила съпруга си, че ще си стегне багажа и той повече няма да я види.

Разстроената служителка едва удържала сълзите си, защото била уволнена точно преди празниците.Тя се оплакала на приятелките си, че не знае точната причина за изгонването си, защото безупречно изпълнявала служебните си задължения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.