Банев не знае, че чака бебе: В пълно неведение е в ареста! (още разкрития)

Банев не знае, че чака бебе: В пълно неведение е в ареста! (още разкрития)
Гласувайте за статията

Николай Банев не знае, че ще става дядо!

Арестуваният олигарх Николай Банев ще стане дядо, докато лежи в ареста. Неговият син Николай – младши и съпругата му Радостина усилено работели за наследник след скромната сватба, на която се венчаха тайно през лятото.

Банев

Банев не знае, че ще става дядо

И двамата вече се чувствали готови да бъдат родители. Младежът бил кадър на престижна компания. А избраницата му движела своя модна къща, от която изкарвала добри пари, пише вестник „Ретро“.

Въпрос на време било щастливото събитие да се случи, но със сигурност Банев-младши не държал да получи благословията на баща си и не възнамерявал да го уведоми, че му предстои да стане дядо.

Припомняме, че наследникът на олигарха, което е от брака му с покойната бизнес дама и поетеса Дочка Банева, бе призован на разпит от Специализираната прокуратура във връзка с изпраните 1 милиард лева, за които баща му и съпругата му Евгения Банева са обвинени.

Банев – младши направи тежки разкрития и за семейните отношения. Баща му и Евгения са опитвали да продават картини и вещи на майка му Дочка. А също и че след като се е разсиновил от мащехата си, е бил заплашван от татко си, че ще го прати в деветия кръг на Ада.

На 2 декември миналата година Банев – младши е предложил на дизайнерката Радостина да му стане законна съпруга.

За щастливото събитие олигарсите не са били уведомени, тъй като не поддържали отношения с Николай. Пет месеца двойката вдига скромна сватба, на която, естествено, бащата и мащехата на младоженците не са били поканени.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Банев не знае, че чака бебе: В пълно неведение е в ареста! (още разкрития)”

  1. зрител

    ян. 04. 2019

    По тъпо заглавие не бях срещал

Добавете коментар