Страшен бунт в Пайнер: Митко Димитров е в ступор! (още подробности)

Страшен бунт в Пайнер: Митко Димитров е в ступор! (още подробности)
Гласувайте за статията

Певците на Пайнер на бунт, искат си летните турнета!

Бунт се задава в „Пайнер“, а в повод се превърна състоялият се наскоро фирмен концерт в зала „Арена Армеец“. Фолк звездите си припомниха вълненията покрай летните турнета и една по една започнаха да намекват за подновяване на традицията.

Пайнер

Певиците на Пайнер влудиха Митко Димитров

Шефът им инженер Митко Димитров засега отклонява намеците, вероятно заради трудностите около намирането на солидни спонсори, но с това не секва мераците на изпълнителите си.

Наскоро своите издаде Емилия, която откри концерта в началото на декември. „Рожденият ден на „Планета“ мисля, че беше отбелязан доста бляскаво. Направихме заслуженото и дадохме уважението на това, че телевизия „Планета“ ни е направила това, което сме, за да можем да достигнем до хората.

И мисля, че заслужаваше такова начало. Бих откривала всеки концерт на телевизия „Планета“, каза тя. Изпълнителката на „Само тебе искам“ изтъкна, че досега не е правила такова мащабно откриване, а и не е танцувала толкова.

С това певицата създаде впечатление у почитателите си, че желае по-често да има такива изяви, а не само веднъж в годината, както е сега, на концерт за рождения ден на телевизията. Колежката й Галена също се изказа по темата, при това доста по-смело. Изпълнителката директно заяви, че иска да се поднови традицията през лятото фирмата да организира турне из страната.

Галена призна, че винаги се вълнува, когато излиза на голяма сцена. Тя и Емилия не са единствените, които периодично отварят темата пред шефа си. В чалга компанията миналото лято дори имаше подписка от над 15 певци с искане да се възобновят турнетата.

Звездите са готови да пеят и без пари по стадионите, пише вестник „Уикенд“. Дали обаче шефът на „Пайнер“ ще се поддаде на натиска на изпълнителите, предстои да се разбере.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар