Певците на Пайнер на бунт, искат си летните турнета!Бунт се задава в „Пайнер“

, а в повод се превърна състоялият се наскоро фирмен концерт в зала „Арена Армеец“. Фолк звездите си припомниха вълненията покрай летните турнета и една по една започнаха да намекват за подновяване на традицията. [caption id="attachment_418700" align="alignright" width="300"]Пайнер Певиците на Пайнер влудиха Митко Димитров[/caption]

Шефът им инженер Митко Димитров засега отклонява намеците, вероятно заради трудностите около намирането на солидни спонсори, но с това не секва мераците на изпълнителите си.

Наскоро своите издаде Емилия, която откри концерта в началото на декември. „Рожденият ден на „Планета“ мисля, че беше отбелязан доста бляскаво. Направихме заслуженото и дадохме уважението на това, че телевизия „Планета“ ни е направила това, което сме, за да можем да достигнем до хората. И мисля, че заслужаваше такова начало. Бих откривала всеки концерт на телевизия „Планета“, каза тя. Изпълнителката на „Само тебе искам“ изтъкна, че досега не е правила такова мащабно откриване, а и не е танцувала толкова. С това певицата създаде впечатление у почитателите си, че желае по-често да има такива изяви, а не само веднъж в годината, както е сега, на концерт за рождения ден на телевизията. Колежката й Галена също се изказа по темата, при това доста по-смело. Изпълнителката директно заяви, че иска да се поднови традицията през лятото фирмата да организира турне из страната. Галена призна, че винаги се вълнува, когато излиза на голяма сцена. Тя и Емилия не са единствените, които периодично отварят темата пред шефа си. В чалга компанията миналото лято дори имаше подписка от над 15 певци с искане да се възобновят турнетата. Звездите са готови да пеят и без пари по стадионите, пише вестник „Уикенд“. Дали обаче шефът на „Пайнер“ ще се поддаде на натиска на изпълнителите, предстои да се разбере.