Явор Дачков: Хейтърството срещу Румен Радев е безсилие! Той е реалист, а не негативист (виж тук)

Явор Дачков: Хейтърството срещу Румен Радев е безсилие! Той е реалист, а не негативист (виж тук)
Гласувайте за статията

Явор Дачков разказа играта на злобарите, плюещи по президента Румен Радев!

Журналистът Явор Дачков се изправи срещу кресльовците, които вече дни наред обсъждат и критикуват президента Румен Радев. Причината е новогодишното слово на държавния глава, което, според някои, не било оптимистично, а злобно. Ето какво написа Дачков в мрежата, в отговор на хейтърите:

Явор Дачков

Президентът е реалист, скочи в защита на Радев Явор Дачков

„България се движи по инерция, без цел и посока и без ефективно управление. Тук проблемите се отлагат, а не се решават. Няма усилие, нито отговорност.

Политиката е сведена до пошла ситуационна игра, в която думите и позициите нямат никакво значение, защото се менят според конюнктурата и служат единствено като маркери, които показват къде в дадения момент се пласират играчите.

Достойнството на Румен Радев се състои в това, че се опитва да върне смисъла на политическия говор. Да го върне при реалността, да го свърже с истината и да го обърне към разума на публиката. Това прави президента реалист, а не негативист.

Неговите речи са реалистични, а не хейтърски. Той се опитва да бъде честен с хората, което е изключително трудно в активната политика.

Освен това все още не е забравил, че беше избран, за да бъде алтернатива на статуквото, което също е достойно за уважение.

Десет години деградираща и разпасана простотия на власт, съчетани с безогледна корупция и фрапираща некомпетентност никак не са малко. Жестока травма с дълготрайни последици.

Радев трябва да бъде подкрепен докато отстоява разграничителна линия от всичко това“, категоричен е Явор Дачков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар