Сензация: Ники Китаеца с революцинно мобилно приложение за хранене и отслабване! (виж тук)

Сензация: Ники Китаеца с революцинно мобилно приложение за хранене и отслабване! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ники Китаеца помага на стотици хора у нас и в чужбина да влязат във форма!

Ники Китаеца, както още наричат Николай Първанов, отдавна вече няма нищо общо с предишната си слава. Камо ли с Азис… Ники е един от най-добрите ни професионални нутриционисти и от години предава знанията си на околните.

Ники Китаеца

Чаровникът Ники Китаеца вади революционно мобилно приложение

Той е сред най-търсените към днешна дата „съветници“ по отслабване, здравословно хранене и извайване на перфектна фигура. Преди броени дни Първанов съобщи и най-голямата новина на последователите си, ето каква е тя:

„Усмихвам се, защото остават броени дни до реализацията на най-новият ми проект – “NikFit” мобилно приложение.

То ще даде възможност и лесен достъп до моята онлайн програма, по която работя от няколко години с толкова много хора.

Благодарение на нея постигнахме изключителни резултати, преодоляхме хиляди препятствия и преборихме много от заболяванията. Това ме направи още по-уверен и силен в работата ми.

Мобилното приложение ще даде възможност на много от вас, които не са успяли да се свържат с мен и да станат част от моя екип, да преодолеят страховете си и да повярват в себе си.

То ще предлага много услуги и удобства за един по-добър, динамичен и здравословен начин на живот“, съобщи Ники Китаеца в профила си в мрежата.

„Студеното време не е причина да се затворим и да посърнем. Няма причина да отлагаме това, което можем да направим днес, за утре.

Започнете промяната в мисленето си и намерете мотивация и сила, дори в студа навън. Отдайте на тялото си нужните грижи и любов, и ще почуствате внезапно прилив на щастие и енергия, жажда за успех и за по-добър начин на живот“, съветва Николай Първанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар