И Слави Трифонов се провали: Ето защо не успя да помири Преслава и Галена! (Подробности)

И Слави Трифонов се провали: Ето защо не успя да помири Преслава и Галена! (Подробности)
Гласувайте за статията

И Слави Трифонов се провали с гръм и трясък!

Слави Трифонов не успя да помири врагините Преслава и Галена. В последните години скандалът между двете звезди на „Пайнер” не спира да обикаля светските среди.

Преслава

Слави не успя да примири Преслава и Галена

Любимите певици на България се скараха преди три години. Конфликтът им започна след раздаването на наградите „Певица на годината”.

На церемонията Преси се закичи за седми път с титлата, което накара Галена да избухне. Съпругата на вафления бос твърдеше, че я заслужава заради по-добрата работа, показала през годината.

Много звезди и продуценти след това се опитваха да помирят двете певици, но удряха на камък. Слави Трифонов също го направи, като ги покани на новогодишното издание на предаването си.

Шоуменът винаги е доказвал, че постига това, което си науми. За да изпълни плана си той им осигури обща гримьорна и обща сцена. И всички участници трябваше заедно да пеят новогодишна песен.

Но намеренията на Слави Трифонов не се изпълниха. Дни преди излъчването на предаването Преслава и гримьора Цецо Андреев показаха видеа от съблекалнята.

На клиповете си вижда как гласовитката от Добрич извива глас заедно с другите певци от шоуто на Дългия-Тита, Азис, Йорданка Христова, но там липсва Галена.

Галка е пристигнала по-късно и затова я няма на видеата, нито в съблекалнята. Досега Галена е демонстрирала прекрасни отношения с колегите си от другите браншове, но не е заровила томахавката с Преслава.

Двете икони на поп фолка не застанаха и заедно на сцената, а се наложи между тях да се настани Азис. През цялото време те не сне погледнаха.Феновете се надяваха в шоуто на Слави двете врагини да си простят, но това така и не се случи.

Досега двете изпълнителки се избягваха като дявол от тамян и не се появяваха на общи участия. Вероятно Преслава и Галена ще си простят едва след като престанат да се конкурират.

В началото на кариерата им подобна вражда имаше между Глория и Ивана.С днешна дата двете не са приятелки, но не са и непримирими врагове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар