Кристиан Кирилов баджанак с Фики Стораро! (Ето коя обща жена въртят)

Кристиан Кирилов баджанак с Фики Стораро! (Ето коя обща жена въртят)
Гласувайте за статията

Кристиан Кирилов призна, че е баджанак на поп фолк изпълнителя Фики Стораро

Кристиан Кирилов, който играе Митака в популярната тийн поредица „София Ден и Нощ”, дели една жена с фолкаджията. И това е младата надежда на „Пайнер” Джулия. Признанието мускулягата направи в навечерието на Бъдни вечер.

Кристиан Кирилов станата баджанак на Фики

Крис и Джулия са съвсем прясна двойка и тя е първото гадже, което екранния Митак представи официално. Влюбените гълъбчета честитиха празниците на феновете си с тематична снимка. На фотото двамата са облечени с едни и същи червени пуловери, на които пише „Merry Christmas“.

Двойката е и с еднакви шапки с пискюли, гушнати на голям червен трон, между елхичките. Симпатягите са се щракнали на коледния кът, обособен за фотосесии в един от столичните молове, пише Пик.

Участието в популярната поредица осигури на мачото армия от фенки. Но Крис все не успяваше да завърти сериозна приятелка.

Припомняме, че Кристиан Кирилов имаше връзка с дъщерята на най-известната банкерка Цветелина Бориславова-Веселина Абаджиева. Екранният Митак и милионерската наследница бяха заедно почти две години.

Но с нея здравенякът удари на камък. Хубавицата го зарязала заради плъзналите слухове, че любимият й имал връзка и с мъже.Актьорът яростно отричаше слуховете, че „тъче” и на двата стана.

Според злите езици обаче преди да стане известен покрай сериала, той стегнал куфарите и заминал в Дубай. Фитнес маниакът едва свързал двата края и в богатото емирство получил съблазнително предложение.

Там правил компания на богати мъже и жени, като прибирал по 500 евро на сеанс. Но развратнияат живот му дотегнал и той решил да се оттегли от занаята.

С поп фолк дивата Джулия се запознали в популярен столичен клуб. Още като се видели, любовни искри прехвърчали помежду им. Митака побързал да се сдобие с телефонния й номер, като последвала кореспонденция и срещи.

Близки до обкръжението на Кристиан Кирилов споделят, че не са го виждали толкова хлътнал. Въпреки че са заедно отскоро, двамата дори обмисляли да заживеят под един покрив.

Навремето Джулия мина през леглото на Фики Стотаро. Те имаха връзка преди сина на Човека глас да завърти любов с колежката си Преслава. Според мълвата брюнетката била гадже и на колекционера на чалгарки Коко Динев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар