Майката на големия син на Деян Донков е съсипана, остана без мъж!

Майката на големия син на Деян Донков е съсипана, остана без мъж!
Гласувайте за статията

Бившата на Деян Донков вече живее без мъж, след като й разбиха сърцето!

Майката на първородния син на Деян Донков – Анастасия Ингилизова, изгони втория си мъж, след като го хванала в изневеря с колежката им Лили Гелева, пише HotArena.

Бивщата на Деян Донков

Бившата на Деян Донков пак е без мъж

Новосформираната двойка се появи скоро на парти в столицата, а актрисата се похвали, че вече живее с актьора от Народния театър. 43-годишната Ингилизова в момента сама се грижи за 4-годишния им син с Христо – Константин.

Раздялата обаче не е отсега, а от когато детето не е имало две годинки. Именно тогава Христо залитнал по неизвестната по това време Лили. Анастасия веднага разбрала и се ожалила на Деян и Радина, с които е в прекрасни отношения. Те я посъветвали да го махне от живота си и да продължи напред, пише „Телеграф“. Засега сърцето й е още празно, а обидата все още вгорчава душата й.

Името на Лили Гелева нашумя след участието й в кулинарно шоу. Тогава тя показа дома си, където се виждаха общи снимки с Христо, което означава, че двамата живеят заедно, а нищо чудно да кроят планове и за деца. Освен актьорска, Лили гради и музикална кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар