Сбогува ли се Адел завинаги със сцената?

0

Сбогува ли се Адел завинаги със сцената? Както помним певицата, която се радва на нечуван успех се отказа от сцената, турнетата и правенето на хитове за едно известно време.

Адел

Тя каза, че раздялата ще бъде за кратко, но за колко не уточни. Сега, обаче Адел предизвика общественото внимание, а дори и леко притеснение у множеството си фенове по света.

Както се цитира и от изданието „Ева“ – певицата е обявила, че закрива фирмата си за турнета. Адел често слиза от сцена и след известен времеви интервал отново се завръща с невероятен хит.

И щом певицата е готова да се раздели с нещо толкова успешно, донесло й оборот от над 142 милиона лири за 1 година и повече от 120 концерта на живо. Дали сега някога тя отново ще се качи на голямата сцена, дали не каза наистина Сбогом на концерта си на стадиона Уембли. Тогава тя сподели, че ще прекрати концертната си дейност. Естествено много от нас, се надяват това да стане реалност и да има отново едно силно завръщане за Адел,

Но дотогава тя желае да се посвети на себе си, детето и близките си хора, което е най-ценното, бихме добавили и ние също. И все пак звездата ни остави невероятни музикални творби.

Адел

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.