Меган Маркъл дава най-много пари за дрехи

Меган Маркъл дава най-много пари за дрехи
Гласувайте за статията

Меган Маркъл дава най-много пари за дрехи. Оказва се, че половинката на Принц Хари е на първа позиция от дамите в кралските среди, които пазаруват и то дрехи.

Очевидно тя е съвременна дама, която обича да харчи за дрехи, а ние можем да добавим, че поне те й стоят добре и има моден усет.

Освен това предвид промяната на средата и семейното си положение Меган е решила да поднови и голяма част от гардероба си.

И цитирайки изданието Ева, можем да кажем, че по данните изнесени на модния блог UFO No More, Маркъл е дала над 508 574 долара за дизайнерски тоалети и аксесоари. За сравнение половинката на другия брат Уилям е доста по-скромна в пазаруването и ето че се нарежда едва на 4 -тото място и нейните $85 097, инвестирани в дрехи и модни аксесоари. 

И все пак преди време именно Кейт бе удостоена с титлата най-влиятелна в модата дама, следвана точно от Меган Маркъл. Можем да изброим 5 те най-много похарчили средства за дрехи, кралски особи, ето ги изброени:

1. Меган Маркъл, херцогиня на Съсекс – $508 574

2. Принцеса Мери Датска – $144 349

3. София, графиня на Уесекс – $91 939

4. Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж – $85 097

5. Принцеса Мете-Марит от Норвегия – $65 354

И накрая ние също споделяме, че парите може да не купушат стил и усет, но дават много шъзмовности да подбереш нещо изискано за особен случай. Големите разходи за модни дрехи го доказват. Красотата изисква жертви, а най-вече много финанси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар