Благо Георгиев изригна срещу Венци Стефанов: Като види микрофоните, все едно вижда печено прасе, веднага върху тях!

Благо Георгиев изригна срещу Венци Стефанов: Като види микрофоните, все едно вижда печено прасе, веднага върху тях!
Гласувайте за статията

Благо Георгиев е обиден на Венци Стефанов, който беше за него като баща!

Бившият национал Благо Георгиев обяви, че ще заведе дело срещу президента на „Славия“ Венци Стефанов. Поводът е интервю, в което босът на „белите“ твърди, че любимият на Златка Райкова няма футболен талант. Георгиев обяви за намерението си в предаването „Събуди се“ по Нова Телевизия.

Благо Георгиев и Венци Стефанов

Благо Георгиев и Венци Стефанов някога бяха много близки, а сега са врагове

„Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и винаги съм говорил с уважение за него. Аз съм това, което съм, благодарение на него. Но той не спря да говори. Дал съм на моята адвокатка интервюто, което и той даде. Нека знае и да не се крие. Венци е спечелил от мен много пари. Бях златната кокошка, а съм взимал в „Славия“ 2,50 лева, както се казва. Не знам как с този малък талант аз играя професионален футбол. Той ли беше човекът, който вкарваше головете или ми даваше пасовете. Като дава тези интервюта, настройва всички фенове на „Славия“ и хората срещу мен. Като види микрофоните, все едно вижда печено прасе, веднага върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, защото съм го чувствал близък“, обяви Благой Георгиев.

Не закъсня и отговорът на Венци. „Какво да му отговарям на Георгиев. Така ще падна на неговото ниво. Ще подмина глупака с мълчание. На глупака можеш да му дадеш пари, но не и акъл. Съотборниците му ще кажат какво представлява”, заяви Стефанов.

Източник: Sportal.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар