Бомба: Кубрат Пулев влиза в политиката! (пълни подробности)

Бомба: Кубрат Пулев влиза в политиката! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Кубрат Пулев се готви за нова сцена – тази на политиката!

Шампионът Кубрат Пулев – Кобрата е на път да влезе и в политиката. Най-успешният български боксьор ще бъде част от нов политически проект. Това гласят коментари на близки до щаба му.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев смята, че има какво да даде на държавата

Спортистът обаче не бърза да влезе в дълбоките води на политиката. Тъй като за момента се е фокусирал върху състезателната си кариера.

„Не е моментът да говорим сега за това. Имам още работа на ринга”, лаконичен е Пулев, пише вестник „България днес”.

И двамата братя Пулеви – Кубрат и Тервел, са големи родолюбци и това е причината да се впуснат в подобно поприще след края на спортните си кариери.

Засега обаче политическия проект с участието на Кобрата се отлага, тъй като той иска да насочи усилията си към още един опит да завоюва световната титла. И евентуално да се включи в парламентарните избори през 2021 година.

Кубрат Пулев не е единственият спортист, който се впуска в политиката. Преди него Виталий и Владимир Кличко основават своя партия в Украйна и дори печелят трето място на изборите през 2012 година.

Кличко дори става кмет на Киев през 2014 година, а Владимир планира също да се впусне трайно в политиката.

За момента Кубрат Пулев е съсредоточен върху мач с Антъни Джошуа, който пък си организира зрелищно равенство с Тайсън Фюри преди месец.

От щаба на спортиста разкриват, че желания от Джошуа съперник – Дионтей Уайлдър е отказал да се бие с него на 13 април. За да може да се срещне отново с Тайсън Фюрю.

„Все още нямаме отговор от Уайлдър. Рано или късно ти става ясно, че те може би не искат този мач. Но, предполагам, че си планират реванш с Фюри”, казва Еди Хърн по повод срещите.

Според worldboxingnews.net това означава, че до края на 2019 година Джошуа ще се бие с Дилън Уайт, Джарел Миръл и Кубрат Пулев. И ще срещне победителя от Уайлдър – Фюри чак догодина. По всяка вероятност Кобрата ще се бие с Джошуа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар