Ветко Арабаджиев и Маринела си веят байрака по екзотични кътчета!Общо 5 семейни празника

застигнаха издирваните милионери Ветко Арабаджиев и Маринела Арабаджиева в топлите страни. Хотелиерите отпразнуваха Коледа и Нова година далеч от родината, както и личните си рождени дни и даже този на арестувания си син Вълчо. [caption id="attachment_418856" align="alignright" width="300"]Ветко Арабаджиев Ветко Арабаджиев и Маринела се укриват по екзотични кътчета[/caption] Въпреки че и двамата са официално издирвани от Интерпол, има твърдение, че успешно се укриват в някой екзотичен курорт. Тайланд е една от възможните дестинации, където са забягнали Ветко и съпругата му. Няколко пъти през последните години те са пътували до азиатската държава точно за най-светлия християнски празник, твърдят приближените им.

През 2014 г. например, докато били на воаяж там, в България беше задържана лимузината им ролс-ройс. Колата била открадната от имението на Ветко Арабаджиев на Френската Ривиера през 2011 г.

Три години по-късно българин е хванат при опит да влезе с нея у нас. Днес семейството вече няма лимузини, защото те бяха откарани на паркинга на жандармерията при акцията в хотела им през септември. Друга възможна дестинация, където Ветко и Маринела са посрещнали Рождество и Нова година, е държава в Африка, където са отсядали и друг път, твърдят от обкръжението им. Коледа и идването на 2019-а обаче не са единствените празници, които семейството празнува на свобода. На 19 декември Маринела Арабаджиева навърши 51 г., но без да кани гости, защото е в изгнание. Ден по-рано като подарък за празника Интерпол публикува и снимката й в сайта си. Там тя е изписана като Маринела, а не с рожденото си име Марийка, защото го е сменила чрез съда. Мъжът й обаче е обявен за издирване с името си по документи, което е Вълчо. На 9 януари самият той има рожден ден. Тогава бизнесменът, обвинен за укриване на данъци и пране на пари, ще навърши 63 г, пише "Ретро". На същата дата обаче синът му Вълчо също има рожден ден, а той е единственият член на фамилията, който е заключен в ареста от септември насам. Той ще навърши 22 г. в килията, която обитава вече близо 4 месеца. Наскоро младежът се ожали от мизерните условия, в които бил захвърлен. Арабаджиев-младши мръзнел дни наред в килията си в ареста на столичния бул. “Г. М. Димитров”. В студените нощи през ноември температурата там била под нулата, защото парното не било пуснато. Вълчо поискал още завивки. При разрешени 2 одеяла му дали още две и дори юрган, но пак не се стоплил. Тогава наследникът на хотелиерите помолил за шапка и ръкавици. Оказало се, че тези зимни аксесоари не са разрешени за арестантите. Печка също била отказана. След намесата на адвокат било позволено да му бъдат предадени плетени терморъкавици и шапка, а също и термобельо. Парното при Вълчо било пуснато едва в 17 часа на 30 ноември. Той дели една килия с млад мъж, обвинен по дело за телефонни измами.