Златка Райкова за бившия си Георги: Да бях го зарязала по-рано! (виж как изригна)

Златка Райкова за бившия си Георги: Да бях го зарязала по-рано! (виж как изригна)
Гласувайте за статията

Златка Райкова съжалява, че не се е разделила по-рано с Георги Валентинов!

Плеймейтката Златка Райкова шокира всички с изказването си за своя бивш любим и годеник Георги Валентинов. Който, отгоре на всичко, стана за смях като й предложи публично брак в ефир.

Златка Райкова

Златка Райкова е бясна на бившия си годеник Георги Валентинов

„Ако един човек е благодарен, че се е отървал от мен, то той няма да дава такива интервюта. Грешката ми е, че не се разделих с него по-рано. Изпитвах уважение и съжаление към него.

Въпреки, че многократно съм заявявала, че не искам да ми предлага брак, той го направи в ефир. Съжалявам, че трябваше да кажа „да“. С тези думи Златка Райкова нападна бившия си годеник Георги Валентинов.

В интервю за „България Днес“ ММА боецът призна, че той е избрал да се раздели със Златка и се радва за края на връзката им, а Благо нарече „вълк в овча кожа“.

По всичко личи, че Райкова е жестоко обидена от думите му. Любимият й Благой се закани да съди всички, които говорят лошо против тях, включително и бившия си шеф Венци Стефанов.

Към момента Златка Райкова и Благой Георгиев не спират да демонстрират щастието и любовта си пред света. Последно двамата се щракнаха от Дубай, където вечеряха в ресторант в небето. Очевидно искат да докажат, че приказките за финасовия им колапс са силно преувеличени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар