Ралица Паскалева сподели най-топлия си спомен с Иван Ласкин: Не се виждаме за последно!

Ралица Паскалева сподели най-топлия си спомен с Иван Ласкин: Не се виждаме за последно!
Гласувайте за статията

Ралица Паскалева сподели ярък спомен от Иван Ласкин!

Актрисата от сериала „Откраднат живот“ Ралица Паскалева е сред хората, имащи честта и щастието да се докоснат до Иван Ласкин. Обичаният от всички Васко да Гама, който си отиде вчера, навръх Богоявление. Ето какво сподели с болка Ралица Паскалева:

Иван Ласкин

Ралица Паскалева е убедена, че отново ще се видят с Иван Ласкин

„Казват, че хората, които си отиват на такива големи празници са чисти! Е .. Иван беше такъв – чист, светъл, откровен, понякога недоразбиран, но пък винаги верен на себе си!

Имах възможността да работя с него в Театър Българска Армия в първото ми професионално театрално представление. Смях се с глас на смешките му в „Чакащи артисти“ преди да излезем за сцената ни пред публиката!

Няма да забравя на първото ми представление как в тъмното ме хвана една ръка за рамото и каза „Успех, моето момиче!“. Думите на този на пръв поглед суров човек останаха в душата ми и от тогава за мен той е просто едно добро момче сложило маската на непоклатим мъж.

Всяка среща с него от този ден нататък беше като със стар приятел. Не бях толкова близка с него през годините колкото ми се е искало, но убедена съм, че не се виждаме за последно и ще можем да поправим това.

Иване, не знам какво тежеше на душата ти и защо си отиде толкова рано, но съм сигурна, че си в Божиите ръце и се моля пътят ти от тук на сетне да бъде светъл, какъвто беше ти!

Моите съболезнования към близките му“, написа Ралица Паскалева в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар