Неочаквано: Бебето на Антония Петрова се ражда по-рано, чакат го до дни! (виж тук)

Неочаквано: Бебето на Антония Петрова се ражда по-рано, чакат го до дни! (виж тук)
Гласувайте за статията

Антония Петрова има пълната готовност да роди бебето си по-рано от предвиденото!

Не на 17 януари, а по-рано е на път да долети щъркела при Антония Петрова. Мис България 2009 сама сподели, че бебето вече е „доста голямо, добре оформено и вече иска да излиза”.

Антония Петрова

Антония Петрова ще ражда по-рано от термина си

„По принцип имаме дата, която е около термина, обаче ще видим. Може да се случи и по-рано. Не съм решила дали да бъде естествено раждане, или секцио.”, казва миската, пише вестник „България днес”.

Искам самото бебе да си прецени. Ако има всички предпоставки за нормално, хубаво раждане, със сигурност няма да проявявам капризи и да искам секцио.

Но ако има и най-малкото нещо, заради което лекарите преценят, че е необходимо секцио, веднага ще го направим”, категорична е Антония, известна още като Тоца.

Както е известно, миската е подкрепяна във всичко от своя втори съпруг Ивайло Батинков. За него това също ще е първата рожба и той буквално трепери над бебето и жена си. Двамата с Антония Петрова не спират да постват свои снимки в социалната мрежа и да се вълнуват от раждането.

Колкото и умилително да е всичко това, на мнозина вече откровено им писна от непрестанните фотоси и постове на Антония. Със сигурност тя е единствената инициаторка на това при все, че мъжът й дори няма свой собствен профил.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар