Рапърът Кристо заряза младата Кристина: Причината ще ви шокира! (виж тук)

Рапърът Кристо заряза младата Кристина: Причината ще ви шокира! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рапърът Кристо би шута на младото си гадже Кристина Георгиева!

Носи се мълва, че рапърът Христо Балабанов, по-известен с артистичния си псевдоним Кристо, е зарязал младото си гадже Кристина Георгиева.

Кристо

Рапърът Кристо би шута на младата Кристин

Причината за разлъката била, че хубавицата не искала да го дари с наследник заради крехката си възраст, а той бил готов да стане татко.

Всеизвестен факт е, че Кристо си пада по млади момичета, които в повечето случаи са ученички. Тези негови увлечения обаче започнали да създават проблеми, тъй като вече е на възраст, в която му се иска да стане татко.

Според запознати това била и една от главните причини изпълнителят да се раздели с половинката си Кристина, пише вестник „ТелеграФ“.

В социалните мрежи красавицата навсякъде е скрила годината си на раждане, но още в началото на романса им се заговори, че тя все още е ученичка или студентка в първи курс.

Разликата във възрастта бе видима за всички и това се забелязваше най-вече от споделяните снимки в Инстаграм. В последно време обаче няма такива и повечето от тях са изтрити от социалните мрежи.

Двамата се запознаха през 2017 по време на снимки на клип на певеца. Само че най-вероятно той сам си е наумил да направят нещата така, че да изглежда, че са се разделили. Заради ПР и шум.

Репортер на сайта hotarena.net преди дни забеляза двойката заедно и по нищо не личеше, че са се разделили.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар