Елвира Георгиева с най-откровената си изповед!Певицата Елвира Георгиева

не е на сцена вече повече от 10 години, след като прекрати музикалната си кариера, но както се казва – никога не е късно за равносметки. [caption id="attachment_418958" align="alignright" width="300"]Елвира Георгиева Елвира Георгиева е пожертвала много за кариерата си[/caption] В първите дни от Новата година тя признава колко тъга е събрала през годините заради вътрешните си противоречия. Въпреки че се омъжва два пъти, тя няма деца, защото избира да отдаде цялата си енергия и внимание на музиката. Неотдавна обаче, изпълнителката признава пред своя близка приятелка, че равносметките й от отминалата година са я докарали почти до състояние на депресия, пише Блиц.

Защото били свързани с избора й да прави кариера на всяка цена! „Жертвах себе си в името на кариерата”, казала Елвира със сълзи и тъга в очите.

Всъщност певицата не за първи път признава грешките си на глас, но за разлика от много свои колеги – не се оправдава. „Когато спрях да пея категорично, изпаднах в много дълбока депресия. Нямаше го и бившият ми мъж, който ми беше всичко в живота по онова време. Той беше носител на музиката, на най-любимото ми нещо, заради което дори не можах да стана и майка”, добавя атрактивната изпълнителка. Която днес често се улавя, че преглежда албуми със стари снимки, сякаш с надеждата, че бягайки от реалността, ще избяга и от болката в душата си. Уви, както знаем, това е невъзможно! Затова и логично признава: „Аз съм наранена душа, но не защото някой ме наранява отвън. Аз се самонаранявам. Тъгата идва от това, че не мога да намеря себе си”. Преди време в интервю Елвира споделя също: „От малка усещах, че ще стана певица. Знаех дълбоко в себе си, че ще стана такава. Срещнах точният човек, който да ми помогне да сбъдна тази мечта, сблъсках се с любовта на хората и слязох от тази любов. И това много ме нарани, но от друга страна ми даде и много други неща. Като това да разбера колко съм силна и защо съм се страхувала от толкова много неща. Всъщност ми е липсвало това да обичам себе си.” Пред вестник „Шоу” певицата е признавала още, че темата за децата е отдавна затворена в живота й. „Когато е трябвало да имам деца, съм пяла... Нямаш време, казваш си: „Ако спра две години, какво ще стане с кариерата ми – край, ще ме забравят...”. И предишният ми съпруг, и Николай имат деца. Аз съм си решила за себе си въпроса”.