Втрещи: Съпругата на Джъстин Бийбър шокира света с разкритие! (виж тук)

Втрещи: Съпругата на Джъстин Бийбър шокира света с разкритие! (виж тук)
Гласувайте за статията

Съпругата на Джъстин Бийбър втрещи мрежата с изповедта си!

Последната година бе изключително успешна за Хейли Бийбър – през лятото тя се сгоди за половинката си Джъстин Бийбър. И само няколко месеца по-късно двамата узакониха брака си. Освен това, двойката си купи огромна къща, а съвсем наскоро си взеха и куче.

Джъстин Бийбър

Жената на Джъстин Бийбър – Хейли разтърси с признанието си

Паралелно с това, Хейли засне няколко фотосесии с едни от най-известните модни марки, което изстреля кариерата й доста напред. И докато всички изглежда съвършено, се оказва, че нещата стоят по съвсем различен начин.

Моделът публикува дълъг и много искрен пост в Instagram, с който призна своята лична битка с ниското самочувствие и липсата на себеуважение. Ето и какво написа Хейли:

“Аз съм на 22 години, и независимо колко страхотен изглежда животът ми, има неща с които се боря… Несигурна съм, ранима съм, имам своите страхове, съмнения и безпокойства. Ядосвам се и се натъжавам.

Дори не мога да преброя дните, които съм прекарала разглеждайки Instagram и сравнявайки себе си с всички останали. Постоянно се питах дали съм достатъчно добра, дали не ми липсва нещо, дали изглеждам перфектно.

Всеки ден за мен е борба за самочувствие. И не казвам всичко това, защото искам да бъда съжалявана. Казвам го, защото съм човешко същество, като всички останали.

Уча се да се обичам, да се харесвам и да бъда себе си. Всички ние имаме недостатъци, които няма как да променим. Затова трябва да приемем, че сме достатъчно добри и достатъчно обичани“, допълни Хейли в мрежата, предава Слава.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар