Влюбен до уши: Джино Бианкалана подари Дубай на любимата си Кристиана! (виж тук)

Влюбен до уши: Джино Бианкалана подари Дубай на любимата си Кристиана! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Джино Бианкалана заведе изгората си в Дубай!

Две известни светски двойки избягаха от снега в столицата на топло в Дубай. Джино Бианкалана и неговата любима докторка Кристиана Канева вече успяха да се качат на най-високата кула в света. Двамата се насладиха на пеещите фонтани под нея и дори отидоха на сафари в пустинята.

Джино

Джино Бианкалана заведе гаджето си в Дубай

Влюбените яздиха камила, а риалити героят не пропусна да се изфука и със снимка от скъпарския хотел на Джорджо Армани, където капучиното със златен прах струва 70 евро.

Красивата му приятелка пък се беше барнала като арабска принцеса с тюрбан на главата, а за пустинята заложи на маркови очила.

В другия край на Дубай, за да не пропуснат, купонясваха Златка Райкова и Благой Георгиев с техни приятели. Влюбените гълъбчета се качиха на 200 метра в небето за така наречената „вечеря в облаците”.

Подобен атракцион имаше миналата година и във Варна, но желаещите да хапнат на такава височина бяха малцина.

Златка и Благой обаче безстрашно се хвърлиха в приключението. Купонджиите не пропуснаха и марината в Дубай, където също бяха на маса. Разбира се и двете двойки не спират да се снимат и да качнат фотосите си в мрежата, за да зарадват последователите си.

Не е ясно още какво ще стане с Джино и Кристиана, но наскоро Благой подари годежен пръстен на Златка Райкова. Очакваме да съобщят кога и къде ще бъде сватбата, която може би ще завари Злати бременна…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар