Ужас: Мариана Попова и Веселин Плачков в тежка депресия!(Виж кое ги срина)

Ужас: Мариана Попова и Веселин Плачков в тежка депресия!(Виж кое ги срина)
3 (60%) 1 vote

Мариана Попова и Веселин Плачков изкараха кошмарни празници

Мариана Попова и Плачков почти не усетили Коледа и Нова година. Звездното семейство било ангажирано с малкото си бебе.

Мариана Попова

Мариана Попова и Веселин Плачков изкарали кошмарни празници

Според близки до фамилията лошото им настроение се засилило и заради резнатия хонорар, който Веселин Плачков получил от участието си във ВИП Брадър.

С парите актьорът имал намерение да погаси част от кредитите си и да оправи финансовото си дередже, пише HotNews.bg

Припомняме, че в телевизионния формат той имаше остър конфликт с гримьора Валентин Кулагин. След една от вербалните атаки Веселин Плачков дори го хвана за гушата.

Тримата с готвачката Божана Кацарова бяха затворени в т. нар. лудница на шоуто.

Там актьорът не издържа и няколко часа, защото заяви, че страда от клаустрофобия. И си тръгна доброволно, а според клаузите на договора Веско не би трябвало да получи и лев от договорения хонорар.

Говори се, че семейството останало и без разкошния си дом в казанлъшкото село Тъжа. Местният бос на розовото масло Стоян Христов предоставил огромната си къща с приказен двор на екранния Левски.

Договорът бил той да го стопанисва с жена си и децата си и да го рекламира в светските среди. Но след като узнал за намерението на Веско да участва в сеирджийското шоу, баровеца побеснял.

Скандалът между бизнесмена и актьорът преминал границите на благоприличието.

Заради участието си във ВИП Брадър актьорът се оказал без къща, луксозен джип и заплата, която му била обещава от милионера, за да се грижи за етнографския му комплекс.

А и дъщеричката им Екатерина се роди при последното участие на татко й в шоуто за скандали. След което семейството се върнало в тесния момински апартамент на Мариана Попова в столицата.

„Вкъщи сме си бяхме и на Рождество, и на Нова година. Сега цялото ни време е посветено на дъщеричката ни. Случва се с Мариана да спим по два-три часа на ден заради щерката, затова и нямах никакво желание за празнуване”, сподели в началото на 2019-а екранният Левски.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар