Вдовицата на Стефан Шарлопов се развихри: Ето какво решение взе!

Вдовицата на Стефан Шарлопов се развихри: Ето какво решение взе!
Гласувайте за статията

Вдовицата на покойния Стефан Шарлопов взе решение

Вдовицата на Стефан Шарлопов не се предаде, а смело продължи напред. Бояна Шарлопова е решила да доразвива успешния бизнес на мъжа си.

Вдовицата на Стефан Шарлопов не продава имуществото му

Половинката на хотелиерския бос дълги години бе заета с отглеждането на четирите им деца. Но изведнъж се оказа изправена пред неочаквани отговорности.

„Загубата на Стефан ни сплоти с децата. Опитваме се да приемем случилото се, всеки по свой начин“, сподели преди време тя, пише „България Днес“.

Чаровната вдовица твърдо решила да се стегне и отговорно да навлезе в бизнес делата на мъжа си. Първата крачка, която направила Бояна била да свали траура, за да продължи напред.

Тя завела на няколко екскурзии в чужбина децата си, за да повдигне самочувствието и притъпи донякъде болката от загубата на баща им.

Припомняме, че Стефан Шарлопов почина през февруари миналата година, на 55-годишна възраст. Той бе собственик на верига хотели „Шарлопов хотелс”. Един от последните му проекти бе комплекс „Созополис”, замислен като уникална реплика на стария Созопол, с автентичен стил и архитектура.

Той има пет деца, като голямата му дъщеря Ева Шарлопова-Гергинова е от първия му брак. Момичето е изпълнителен директор на „Шарлопов груп”.

Според официалната версия бизнесменът е почина от сърдечна недостатъчност, в съня си.

„ Той се опитваше всички да ни пази. Влизайки в бизнеса, разбрах, че съм много подготвена.Преди 2 години успя да върне всички кредити. Всичко му е подредено, все едно си е знаел какво предстои”, заяви тогава почернената вдовица..

И призна.

„Стресът е най-големият ни враг. През последните месеци той успя да се обърне към себе си, да прецени важните си неща. За жалост животът е жесток и ни го отне в момента, в който вече можеше да се наслади на постигнатото.“”, коментира още Бояна Шарлопова.

Но въпреки спекулациите, че съпругата му ще разпродаде имуществото му и ще има скандали около наследството, това не се случи.

Бояна посрещнала Нова година в хотела на фамилията в Сандански. Тя била в компанията на децата си и дъщерята на мъжа си от първия му брак. Двете с Ева се разбрали и заедно управляват хотелите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар