Да й имаш ядовете: Певицата на Слави Лилия Стефанова се оплаква от гърдите си! (виж тук)

Да й имаш ядовете: Певицата на Слави Лилия Стефанова се оплаква от гърдите си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лилия Стефанова трудно носи товара на огромните си бомби!

Неочакван проблем измъчва природно надарената певица от „Шоуто на Слави“ Лилия Стефанова. Тя тежи едва 44 килограма, но пък за сметка на това има огромни естествени гърди.

Лилия Стефанова

Лилия Стефанова реве от големите си и тежки гърди, пречат й

„Неподходящи са за моята фигура, всичко ме боли“, проплака наскоро Стефанова. Огромният бюст на Лилия трудно може да бъде забелязан в ефир. Тя прави всичко възможно да го прикрие.

Причината е, че нейният баща е свещеник в храма във Вакарел. Той не дава на дъщеря си да се разголва в ефир и Лилия спори често със шефа си как да е облечена.

За певицата не се знае почти нищо. Преди време се спрягаше за любовница на Годжи, но той се събра с една от балерините в предаването, която му роди дете.

Въпреки че не се радва на голяма популярност за разлика от други бивши вокалистки в шоуто като Алекс Раева и Деси Добрева, Лилия е една от любимките на Слави, пише вестник „България Днес“. Причината е, че бързо и точно изпълнява нарежданията му.

Въпреки че след като Цветелина Грахич напусна, Лилия Стефанова получава повече изяви, тя бързо се сдоби с конкуренция в лицето на Невена Цонева.

Заради връзката си с музиканта от „Ку-ку бенд“ Венко, Невена се ползва с протекции. И винаги изпълнява дуетите със Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар