Светлана Гущерова тръгна на училище за бъдещи майки! (още подробности)

Светлана Гущерова тръгна на училище за бъдещи майки! (още подробности)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова ученичка в школо за бъдещи майки!

Светлана Гущерова, която след два месеца ще дари с дъщеричка бизнесмена Християн Гущеров, ходи на училище за бъдещи майки. Без да искат я издадоха вече прегърнали своите рожби мамита от сайта „Бг-мама“.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова скоро ще дари мъжа си Християн с дете

По-миналия месец Гущерова няколко пъти била засичана в частна клиника, в която се намира и въпросното училище. Това пишат майки в най-голямата онлайн платформа, на която обменят опит в отглеждането на децата си.

През същото училище, разкриват още те, ходели да се обучават как да сменят пелени и как да повиват децата си синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска, пише Хотнюз.

Ученичка в момента била и Алекс Петканова, която също като Светлана в момента е бременна и двете ще родят приблизително по едно и също време. Наскоро самата Гущерова разказа в свое интервю, че откакто е разбрала, че носи дете в себе си, започнала да чете книги за майчинството.

„Ходя всяка седмица и много ми помага. Научавам много неща и съветвам всяка бременна да се запише на училище за майки. Има повече информация, отколкото в книгите. Доволна съм“, сподели тя.

Припомняме, че Светлана Гущерова обяви бременността си едва броени месеци след сватбата с Християн Гущеров. Тя сбъдна голямата му мечта да стане татко и да има своя рожба. При все, че бившата му Мария не успя да го направи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар