Калин Терзийски бесен: Злобни и грозни българи се нахвърлят да разкъсват дори покойници! (виж тук)

Калин Терзийски бесен: Злобни и грозни българи се нахвърлят да разкъсват дори покойници! (виж тук)
Гласувайте за статията

Калин Терзийски е отвратен от злобата и омразата в много българи!

Писателят Калин Терзийски не се сдържа и изригна в мрежата след поклонението на Иван Ласкин вчера. Той е потресен от хорската жлъч и злоба, която се изля в интернет дори и към покойник. Ето какво заяви Терзийски, цитираме думите му дословно:

Калин Терзийски

Калин Терзийски е отвратен от хорската злоба

„Българите, в един много сериозен (плашещо висок) процент, се оказаха (дори за врели и кипели хора като мен) учудващо злобни и грозни хора!

Толкова грозно, жестоко, непрощаващо, свирепо и мръсно племе. Което е готово – като глутница кучета – да се нахвърля и да разкъсва по-слабите – дори и когато са вече покойници…

Тежко ни…Тежко на тая земя, че трябва да носи бремето на толкова чудовищно зли хора!

ПП. И ако някой не вярва – нека прочете какво пишат „сънародниците му“ под постовете в памет на Иван Ласкин.

Които най-общо апелират именно към хуманност и към толерантност към по-слабите, към болните, към отхвърлените, па били те алкохолици или каквито и ще да са – но пречупени и нещастни хора.

Да, той беше груб, именно от алкохола, но разликата между грубост и злоба е огромна.“, изригна Калин Терзийски.

Под поста му заваляха стотици коментари, както и уверения на хора, че ако бяха приятели на Ласкин, нямаше да му позволят да стигне дотам. Дори и с риск той да ги намрази, щели да го накарат да се осъзнае и да се лекува. На което Калин Терзийски отговори с усмивка:

„Не познавате алкохолизма 🙂 Именно такива безмилостни битки убиват алкохолиците. Аз успях да се спася, слава Богу, защото никой не ми се бъркаше в живота по абсолютно никакъв начин“, призна писателят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар