Благо се изложи тотално:Виж какво причини на влюбената Златка!

Благо се изложи тотално:Виж какво причини на влюбената Златка!
Гласувайте за статията

Благо се изложи тотално

Благо Георгиев или не е толкова романтичен, или не може да измисли нещо по-различно. Защото след Къщата на Биг Брадър той заведе Златка Райкова в Дубай.

Благо Георгиев

Благо Георгиев не може да измисли нещо различно

Там, в богатото арабско емирство те се радват на топлото слънце, белите плажове и непрекъснато заливат социалните мрежи със снимките си. За да станем свидетели на любовната им идилия. Дали обаче е така, тъй като историята помни нещо по-различно.

Дубай е екзотичната дестинация, където ритнитопковеца заведе не само Русата Злати, а всичките си любими. Паметливи напомнят, че в Дубай той отпраши със законната си съпруга Есмер Омерова.

В любимата релаксираща за Благо Георгиев локация двамата прекараха медения си месец.

През 2017 футболистът и гъвкавата татарка отново бяха в Дубай. Този път си купиха халки, за да подновят и заздравят брака си. Но това не се случи и по-късно се разделиха със световната шампионка по аржентинско танго. От брака им остана единствено сина им Елай.

През 2013 татуираният ритинитопковец заведе там и майката на първите си две деца-екс гимнастичката Христина Витанова. Малко след това двамата се разделиха окончателно, пише HotArena.

Година по-късно, през 2014, пак там замъкна и тогавашната ученичка Куини-Алис. За нея шавливецът се кълнеше, че е любовта на живота му. Но малко по-късно се разделиха, като разби сърцето й на парчета.

Странно защо бившият национал е решил да заведе там и актуалната си любима. И двамата с плеймейтката се снимат на фона на емблематичните сгради в Дубай, за да станем свидетели на огромната им любов.

Вероятно там ще правят и опити за бебе.Ако то стане, ще е номер четири за Благой и първото за Русата Злати.

Може би Дубай не е най-подходящото место за Благо Георгиев, защото именно там се урочасват връзките му. Дали обаче дестинация или футболиста е причината, питат зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Благо се изложи тотално:Виж какво причини на влюбената Златка!”

  1. Ани

    ян. 11. 2019

    Голям майтап. ТОП статия!!!! Много комично написана, каквито са и самите двама идиота… 👍👍👍

Добавете коментар