Вижте коя влиятелна дама има рожден ден днес

Вижте коя влиятелна дама има рожден ден днес
Гласувайте за статията

Вижте коя влиятелна дама има рожден ден днес, това е една от най-забележителните и харесвани жени с благородническо влияние в наши дни.

Кейт Мидълтън е родена на тази дата, 09 януари, днес става на 37 години. Познаваме я като съпруга на Уилям, наследник на трона на британската монархия.

Катрин е освен обаятелна и елегантна, една от най-влиятелните днес в модно отношение популярни жени. Тяима неподражаем стил и е сочена за най-добре облечената сред известните. Катрин е от заможно семейство, тя има добро образование и към момента безупречно изпълнява ролята си на бъдеща кралица, има стил, обноски, етикет, сдържана и умерена.

Кейт Мидълтън

Кейт учи в училището Сейнт Андрюс в град Пангбърн, след което завършва Марлбъро Колидж. След колежа Кейт учи история на изкуството в университета Сейнт Андрюс. И там тя се запознава с принц Уилям, който по това време учи за магистър в Сейнт Андрюс.

Едно от основните качества на Катрин е нейната изисканост, сдържаност и невероятни обноски, има елегантен усет и стил за облекло, харесва аксесоарите и дискретните бижута или грим.

Подчертава британската традиция и възпитание, харесва се от милиони хора не само на английска земя, а и по целия свят. И ние от Клюки.Бг изказваме симпатиите си и й желаем щастлив рожден ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар