Славея Сиракова не е майка, но дава съвети към родителите – вижте!

Славея Сиракова не е майка, но дава съвети към родителите – вижте!
Гласувайте за статията

Славея Сиракова дръзна да съветва хората, които имат деца, как да ги отглеждат!

Футболната щерка Славея Сиракова тази година ще стане на 35 г., но по нищо не личи, че ще последва примера на сестра си и ще стане майка. Въпреки това обаче красавицата, завършила висшето си образование в Мадрид, се осмелява да дава съвети на родителите.

Славея Сиракова

Славея Сиракова дава съвети на родителите, въпреки че няма деца

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков разкри във Фейсбук, че е на мнение, че трябва да се обръща повече внимание върху възпитанието на подрастващите. Не е ясно как е стигнала до този извод, тъй като единственият й досег до дете е този до племенницата й, но Славея звучи доста убедена в думите си.

„Нашата „майка България“ , която малко пресушихте, като пребозали теленца…продължава да ражда бъдещо поколение. И ще бъде изключително хубаво и здравословно да се работи повече в/у развитието, възпитанието и познанието! Да не очаквате правителствени равносметки и политически справедливости! Ще е хубаво да имаме по-широк мироглед, понеже днес можем да си го позволим. Да не търсим оправдание в невежеството си и да виждаме красота в малките и в големите неща. Да можем да застанем зад действията и думите си, защото ще сме опознали историята и древността си…. И да нямаме манията за контрол, която може да е абсолютна лъжа“ – написа Сиракова, без редакторска намеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар