Ники Дойнов и Петя на прага на второто си най-голямо щастие!

Ники Дойнов и Петя на прага на второто си най-голямо щастие!
4 (80%) 1 vote

Ники Дойнов направи сензационно разкритие, че се подготвя да стане баща за втори път през новата 2019 г.

Новинарят Ники Дойнов и половинката му Петя били готови да гледат още едно дете и усилено работели по въпроса. Голямото им желание било да им се роди момиченце, тъй като вече са родители на син на име Марко, писа „Ретро“.

Ники Дойнов и Петя

Ники Дойнов и Петя искат второ дете

Вече имали и измислено име за бъдещата си дъщеричка, която по всяка вероятност щяла да се казва Ана. Въпреки че Дойнов подхожда уклончиво към въпросите и не разяснява дали половинката му си е правила тест, който се оказал положителен, от снимките от последната им семейна ваканция в Родопите се вижда, че Петя е наддала няколко килограма, пише HotArena.net.

Доскоро тя бе с мерки на манекенка, но вече е оформила по-едри бузи и бедра, а напълняването може да е именно от бременността, която двамата пазят все още в тайна заради уроки. Освен това на фотосите бившата стюардеса старателно е прикрила корема си не само с дебелото зимно яке, но и с дълъг вълнен шал, за да не може с просто око да се види дали е бременна.

Ники Дойнов беше заклет ерген, докато не срещна Петя. Журналистът толкова дълго беше сам, че дори се говореше, че е гей, но както се оказа, това не е така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар