Миролюба Бенатова: Не съм съгласна с Гала! (Подробности)

Миролюба Бенатова: Не съм съгласна с Гала! (Подробности)
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова не може да се съгласи с Гала по един конкретен въпрос!

Разследващата журналистка Миролюба Бенатова показа, че следи предаването „На кафе“. Именно то стана обект на неин интересен статус във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова не е съгласна с Гала

Ето какво написа Мира в мрежата тази сутрин:

„Защо в България репортерите не остаряват по телевизията, активно работещи на терен, се пита Кристина Патрашкова при Гала, като прави сравнение с BBC, където се възхищавала на беловласите репортери, които предават от мястото на събитието. И си отговаря, че в България не била престижна тази професия. Всички искали да бъдат водещи, а репортерството се приемало за първо стъпало в професията. Гала допълва, че у нас и водещите не остаряват на екран, защото имало възрастова дискриминация. Моите наблюдения показват друго, без да отричам дискриминацията за годините. Водещите ги сменят с най- различни „рейтингови“ мотиви, а репортерите просто не ги ползват. Разбира се не защото опитът им не е ценен (даже вреден), а за да не ги обидят или преуморят на терен. Пенсия от уважение. В най- добрия случай.

Преди рокадите жълтата преса добре се постарава тези лица да бъдат сринати имиджово. Патрашкова, като главен редактор на „Галерия“ и много близка на издателите на „Уикенд“, мигар не знае как стават тези неща?!“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар