Мечтата на Елен Колева рухна: Сватба няма да има!

Мечтата на Елен Колева рухна: Сватба няма да има!
Гласувайте за статията

Елен Колева се надяваше, че ще се сгоди, но всичко рухна!

Гаджето на актрисата Елен Колева не иска да се жени. Андреас Стилиану бил твърдо против брака и макар че Елен отдавна мечтае да е булка, бизнесменът попарил мераците й, писа „Галерия“.

Елен Колева

Елен Колева няма да се омъжи скоро

Колева тайно се надявала, че навръх Нова година любимият й ще й подари годежен пръстен, но вместо това получила марков часовник. Това разбило тотално мечтата й.

Елен и любимият й са заедно от близо година, а преди няколко месеца актрисата се премести при него в Кипър. Андреас нямал нищо против двамата да живеят на семейни начала, стига Колева да не настоява за фамилията Стилиану.

Актрисата само след няколко месеца ще навърши 35 г. и вече няма никакво време за губене в личен план. Ето защо иска да се омъжи час по-скоро, но ако ще е с Андреас, това няма да се случи.

Елен Колева си пропиля най-хубавите години от младостта с неподходящи партньори, с които беше ясно, че няма да създаде семейство. Причината е, че и Александър Найденов, и Калин Терзийски са доста по-възрастни от нея.

Щом узнала, че Стилиану не иска брак, красавицата си преосмислила приоритетите и се насочила към друга цел – да има дете. Дали ще я постигне, ще стане ясно съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар