Що за баща?! Алекс Сърчаджиева получи поредното предателство от Йосиф след смъртта на Иван Ласкин!

Що за баща?! Алекс Сърчаджиева получи поредното предателство от Йосиф след смъртта на Иван Ласкин!
1 (20%) 1 vote

Алекс Сърчаджиева е съсипана, а баща й пак не е до нея!

Враждата между Алекс Сърчаджиева и баща й – големия актьор Йосиф Сърчаджиев, стигна върха или по-скоро дъното си, след кончината на Иван Ласкин. „Уикенд“ научи, че екранният еничарин Караибрахим дори не си е направил труда да вдигне телефона, за да изкаже съболезнования на дъщеря си, която остана вдовица на 35 години с невръстно дете на ръце.

Алекс Сърчаджиева и Йосиф Сърчаджиев

Алекс Сърчаджиева с нов удар от баща си

Младата актриса така и не можа да прости на биологичния си баща това, че навремето се е отрекъл от нея и от майка й. По ирония на съдбата най-голямата плювка в лицето на Сашка татко й изстреля именно по повод друго погребение – това на самата Пепа Николова. Тогава Сърчаджиев прати на осиротялото момиче SMS: „Болката ти е голяма, Бог ще бъде с теб. Йосиф“. Постъпката накара Алекс да избухне: „Ходи и се застреляй някъде!“

Близки до Александра разказват, че потресената и натъпкана с успокоителни вдовица не обърнала особено внимание на липсата на бащина подкрепа в този тежък момент, тъй като е свикнала в живота й да не присъства такава фигура. Със сигурност обаче, когато емоциите се поуталожат и формалностите около смъртта на Ласкин приключат, тя ще се сети как собственият й татко не е намерил морални сили дори да й звънне по телефона и да я утеши.

И за Йоско, и за Алекс е ясно, че вече е твърде късно между тях да се установят нормални отношения родител-дете, но мълчаливото мижитурство на блестящия актьор буди истинско недоумение. Негови приятели го оправдават с факта, че Сърчаджиев не искал да се получи като при кончината на Пепа Николова – вместо да изпише вежди, да извади очи. И по тази причина решил да не досажда на щерка си.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Що за баща?! Алекс Сърчаджиева получи поредното предателство от Йосиф след смъртта на Иван Ласкин!”

  1. Йосе Босе

    ян. 12. 2019

    Добре че Пепа е възпитала едно доста силно духом момиче. При все че е хубава и нежно изглеждаща, за разлика от мъжкараната Пепа. В името на дъщеричката от Ласкин, Александра ще се съвземе бързо, вярвам. А за поведението на Йоско…- ами той отдавна е доказал, че е страхливец. И този път страхът му е надделял. Може би е прав , че с присъствието си само би притеснил Алекс, но сега , когато мина известно време, поне да се обади, за да я накара да почувства, че все пак има баща и не е толкова сама откъм близки роднини.

Добавете коментар