Джейн Сиймур – да бъдеш невероятна и на близо 70 г.

Джейн Сиймур – да бъдеш невероятна и на близо 70 г.
Гласувайте за статията

Джейн Сиймур – да бъдеш невероятна и на близо 70 г. Актрисата тази година ще стане на 68, но изглежда по прекрасен начин. И както личи от последните публикувани снимки, Джейн Сиимур тренира много и има перфектна фигура. А и не се срамува да подчертава колко добре се чувства в кожата си.

Актрисата, която има голям репертоар от роли и доста значими отличия, но ще остане запомнена завинаги с ролята си на д-р Куйн Лечителката.

Джейн Сиймур – Лечителката

Днес на 68 и след цели 4 деца, тя изглежда свежа, естествена и все така очарователна. А както признава, не обича хирургичните интервенции. Тя спортува и тренира тялото си доста активно, дори и сега и ето защо смята, че естествената външност е най-хубавата.

Джейн Сиймур с едно от децата си

Макар да знае, че над 60, актрисата продължава да носи тесни, стилни тоалети, с което подчертава добрата си талия и до сега, коментират и от изданието „Ева“.

Преди година Джейн се снима в сесия за Плейбой, където показа колко невероятна може да бъде вената независимо от възрастта си. Тя приковава често погледи и внимание и чрез снимките си в Мрежата, където показва моменти от еведнежието си и ни доказва колко е добре човек да се грижи за духа и тялото си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар