Какво вдъхновява Рийз Уидърспун

Какво вдъхновява Рийз Уидърспун
Гласувайте за статията

Какво вдъхновява Рийз Уидърспун да продължава да мечтае и да бъде все по-креативна в професионален аспект, вижте ето тук. Наскоро тя засне слънчева фото сесия за американското списание Vogue . Там позира заедно с двете си най-обичани жени – детето си Ава и майка й Бети. 

Актрисата, която е на 40, но има сериозен филмов опит вече зад гърба си, позира на въпросната корица с рокля от пролетно-лятната колекция на Givenchy за 2019 г. И естествено най-красивия й аксесоар отново е усмивката.

Макар и винаги позитивна и ведра, Рийз е доста последователна и силна, има хубав дом и семейство, споделя с феновете си в мрежата голяма част от личното си пространство и с това печели много последователи.

Както се цитира и от изданието „Ева“, актрисата в последно време се е заела основно с дейността си по един доста успешен сериал.

Рийз е и една от звездите в Big Little Lies  , но и част от продуцентския екип. 

Рийз Уидърспун

Споделя, че иска да бъде нещо повече от женска роля ш кино проект и също смята, че на жените в киното се дават по-малко шансове за роли и добри изяви.

Цитирайки актрисата можем да добавим – Омръзна ми да чета сценарии, в които има само един женски персонаж, който е написан лошо, но въпреки това всяка жена желае да получи възможността да го изиграе, защото нищо друго не й се предлага. Затова и тя сама създава възможностите за себе си, без да очаква шанса да й се усмихне случайно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар