Кулагин се радва на вицове за него, вижте ги!

Кулагин се радва на вицове за него, вижте ги!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин е щастлив, че се пишат вицове за него!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин вече се има за супер звезда, защото правят вицове специално за него. Той ги публикува във Фейсбук профила си, видя Kliuki.bg.

Кулагин

Кулагин се радва на вицове за него

„Една приятелка ми беше казала преди години: „Superstar ставаш в момента, в който за теб вече има вицове“. Е, ето го този момент. 😉
Вече не само Азис и Лили Иванова си имат вицове. Моят образ е също толкова ярък. А всъщност съм едно съвсем, съвсем, нормално момче.
Днес хапнах дюнер, редя се на опашки и все още мога да обичам с цялото си сърце. 😘“ – написа гримьорът.

Той не се сърди, че го иронизират. Напротив, радва се, защото така е в общественото полезрение, което е и голямата му цел.

„Оказва се, че има и други вицове с емблематичното ми присъствие.
„Мъжете“ ме ползвали за алиби.. 😂😂😂
Ами мен искрено ме забавляват тези анекдоти. Дори мисля, че е култово да има вицове свързани с моето име. Все пак това показва много ясно, че аз съм свръх интересен на аудиторията. Приветствам!“ – сподели още в мрежата Вальо.

Припомняме, че Кулагин нашумя изключително много точно преди година, когато взе участие в „Черешката на тортата“, където се изпокара с Нора Недкова. Месеци по-късно стана главен герой и във „ВИП Брадър“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кулагин се радва на вицове за него, вижте ги!”

  1. Златена

    ян. 13. 2019

    Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова сега като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

Добавете коментар