Идеи за по-уютен дом през зимата

Идеи за по-уютен дом през зимата
Гласувайте за статията

Идеи за по-уютен дом през зимата, макар и зимата да не е любима на мнозина, в нея също има много очарование. И не става дума за студено, кално време, високи сметки за ток или настинки така присъщи за сезона. Нека погледнем от другата страна, обаче. В зимните дни има повече домашен и тих уют, понеже сме често у дома и ще сме повече време с близките си хора.

И понеже доста по-често сме си у дома, нека направим къщата по-приятно местенце с доста лесни трикове, които ще направят интериора ни още по-приятен и хармоничен дом, цитираме и изданието Ева.

Нека започнем с аромати, естествените аромати на цветя и билки, внасят успокоение на сетивата ни. И щом няма много свежи цветове зимно време, нека заложим на ароматни билки, мед, канела и чай. Можем да пакетираме няколко стръкчета от лавандула в малки шарени торбички от плат и с това да разнообразим както дома, така и сетивата си като усетим топлината на лавандулов полъх у дома си което помага и на добрия ни сън, коментираме и от Клюки.Бг.

зимен дом с декорации

Друго приятно за сетивата интериорно решение би било да наредим сушени плодове у дома, наредени на наниз или просто разпръснати из стоите ни, с което да създадем още повече домашна атмосфера. Ако добавим и саксии с шишарки или коледни звезди и сме готови да прекараме у дома си едни тихи и приятни часове с хората, които обичаме, коментираме и ние от изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар