Валентин Кулагин: Гала продължава да ме разсмива със своята посредственост!

Валентин Кулагин: Гала продължава да ме разсмива със своята посредственост!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин се надсмя над Гала и колегите й!

Гримьорът Валентин Кулагин закъсня с два месеца, но все пак се присмя на Гала за големия й гаф с порноактрисата. Полуруснакът написа унизителен за водещата и целия й екип в „На кафе“ пост във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

Валентин Кулагин срещу Гала

Валентин Кулагин атакува Гала и екипа й

„Абсурдните коментарни студия на Гала продължават да ме разсмиват със своята неинформираност, неточност и посредственост. Това се случва, когато събереш кокошки от кол и въже в едно студио, и им дадеш поле за изява. Изключваме Патрашкова, въпреки че покрай сухото гори и мокрото. Тези тетки, като седнали пред блока, вечно коментират теми, в които са невежи. Смешно си е до един момент, но да говориш небивалици в национален ефир може да бъде много подвеждащо за големи обеми от хора.
И ако нямат време да се подготвят адекватно по темата, нека по-добре не я разискват.“ – разкри гледната си точка нежният гримьор.

Припомняме, че през ноември Гала стана за смях, когато в предаването си се възхити на звездата от филми за възрастни Саша Грей, мислейки я за Сашка от Сливница – работила за НАСА, но върнала се в България. Интернет веднага гръмна с фалшивата новина и на следващия ден водещата си призна грешката, допусната по крайно наивен начин.

Кулагин обаче умело използва тази случка, за да си го върне на Гала и колегите й. По време на „ВИП Брадър“ коментарите в „На кафе“ за него бяха доста осъдителни и това може би го е подразнило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валентин Кулагин: Гала продължава да ме разсмива със своята посредственост!”

  1. НОНИ

    ян. 13. 2019

    Нищо не го е подразнило,ами много си е прав! Отвратително предаване стана това,с никому незнайни ,,водещи,, говорейки един през друг.А този ужасен гаф е недопустим за водещата.С толкова години в ефир да не си проверява информацията……..

Добавете коментар