Антония Петрова ражда до дни, но още не знае дали със секцио или не! Батинков ще гледа всичко

Антония Петрова ражда до дни, но още не знае дали със секцио или не! Батинков ще гледа всичко
Гласувайте за статията

Антония Петрова и Ивайло Батинков са в трепетно очакване на първата си рожба!

Антония Петрова всеки момент ще се сдобие със син. Бившата миска е бременна в деветия месец от съпруга си Ивайло Батинков и няма търпение да посрещне новия член на семейството. „Това ще е първо дете и за двамата. Много се вълнуваме!”, споделя блондинката.

Антония Петрова и Ивайло Батинков

Антония Петрова и Ивайло Батинков до дни ще гушнат първото си бебе

Връзката на Петрова и Батинков се развива с бясна скорост. Те се запознаха през пролетта на изминалата година и два месеца по-късно тя забременя. Срещнали се за първи път в популярно столично заведение и по щастливо стечение на обстоятелствата ги настанили на една маса. „До този момент не вярвах в любовта от пръв поглед, но ето че и аз се сблъсках с нея”, разказва Антония.

Малко след тази среща с Ивайло заживели под един покрив, а бебето не закъсняло. Зачеването било планирано и се случило веднага щом влюбените го поискали. „Късметлии сме, че имахме този шанс. Хората опитват с години и не се получава, затова съм благодарна на съдбата!”, обяснява дипломираната юристка. След като видели положителния тест за бременност, бившата миска и мъжът й бързо насрочили дата за венчавка. Те се врекоха във вечна вярност на 17 юни в Ситония, а на празничното събитие присъстваха най-близките им приятели и роднини. След раждането бъдещите родители планират още две сватби – едната ще бъде с близки хора и бизнеспартньори, които не са успели да дойдат в Гърция, а другата ще е свързана със специфичен ритуал, в който с красиви думи ще опишат съвместното си съжителство.

Антония твърди, че числото 17 е магично за нея. На 17 март се запознала с Батинков, на 17 юни бе сватбата им, а на 17 януари очакват първото си дете. Поне за тази дата е насрочен терминът й, но все пак има вероятност бебето да избърза и да се появи по-рано. Точно тогава се празнува и Антоновден – именият ден на блондинката, ала името на бебето ще бъде съвсем различно. „Избрали сме го вече, но няма да е производно на моето”, категорична е бъдещата майка.

Тя още не знае дали ще роди по естествен път или чрез секцио. По всяка вероятност лекарите ще решат това в последния момент. Съпругът й със сигурност ще присъства на раждането, защото е медицинско лице и няма никакви проблеми да наблюдава кървави гледки. Батинков се e заканил, че ще бъде плътно до жена си, ще я наставлява и ще поеме бебето веднага след първите му глътки въздух. Даже настоявал да пререже пъпната връв и да снима с видеокамера най-важните моменти, пише „Уикенд“.

Антония се хвали, че е качила само 10 килограма, без да се ограничава и без спазва хранителен режим. „Никога не бих гладувала и не бих навредила на бебето! За щастие то се развива нормално, даже е по-едро от обичайното. Ям много тестени изделия, хляб и пак не надебелявам”, обяснява г-жа Батинкова. Бившата миска е категорична, че ще кърми сина си дори и с риск да развали бюста си. „Не съм толкова суетна, че да мисля само за себе си. Здравето на бебето ми е най-важно!”, казва Антония. С половинката й са приготвили всичко необходимо за наследника си, обзавели са детска стая и сега остава единствено да чакат щастливия миг.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар