Жана Бергендорф трябва да се оперира час по-скоро, но отказва!

Жана Бергендорф трябва да се оперира час по-скоро, но отказва!
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф трябва да легне под ножа, но се страхува!

Скандалната певица Жана Бергендорф е имала сериозни здравословни неразположения, пише HotArena. Това се е отразило главно върху теглото й.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф трябва да се оперира час по-скоро

Преди няколко години изпълнителката достигна рекордните 110 килограма и тръгнала по лекари, за да търси причината за влошеното си състояние. След много консултации с различни специалисти и безброй изследвания, докторите заключили, че Жана има проблеми с щитовидната жлеза и я посъветвали да я отстрани с операция. Изпълнителката обаче се уплашила и не се подложила на хирургичната интервенция.

„Нямам никакво доверие на лекари. Гледат само да ти вземат парите, да те нарежат и зарежат. Преди време една гинеколожка ми каза, че имам рак на матката. В крайна сметка се оказа, че нищо ми няма, само дето ме наплаши”, не крие мнението си за лекарите победителката във втория сезон на „Х Фактор”.

От същия проблем с щитовидната жлеза се оплака и поп-фолк звездата Ивана. Тя обаче бързо се подложи на операция и сега вече се радва на прилична фигура.

Жана Бергендорф действително беше леко пълничка, когато участваше в „Х Фактор“. После успя да свали килограми, но това се случи главно заради наркотиците, които я караха да не се храни.

В момента певицата твърди, че е чиста. Ако е така и щом още не се е оперирала, би следвало да натрупа отново доста излишни килца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар